Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Chaika slapukų politika. Daugiau informacijos

Meniu

Arbatos

„Mėlyna cinamoninė“

Efektingai atrodanti mėlyna arbata iš Tailandietiškų gėlių žiedų ir cinamono

„Saldymedžio“

Arbata, susidedanti iš saldymedžio šaknies, anyžiaus, pankolio ir lapačo žievės

„Filosofų“

Švelnaus skonio žalioji arbata su mėtos ir ginkmedžio lapeliais

„Jogų“

Aštri prieskoninė ajurvedinė arbata, ruošiama su pienu

„Liepų-aviečių“

Šildanti vaisinė arbata su avietėmis ir liepžiedžiais

Mėtų rožių arbata

Gaivi ir kvapni arbata, tinkanti gerti tiek karšta, tiek su ledukais

„Stebuklų pieva“

Kvapni ir aromatinga žolelių arbata

„Mėta Cinamonas“

Mėtų lapeliai ir trupintos Ceilono cinamono lazdelės

„Bomba“

Stipriai tonizuojantis Matės ir Pu Erh arbatų mišinys

Baltoji

Labai švelnaus skonio baltoji arbata "Pai Mu Tan"

Pieniškas ulongas

Dalinės fermentacijos Oolong tipo arbata su grietinėlės prieskoniu

Rooibos

Raudonoji arbata turinti daugybę gerųjų savybių

Matė

Stipriai tonizuojanti arbata iš Pietų Amerikos.

Pu-Erh

Sveika ir stimuliuojanti specialios fermentacijos arbata.

Žalioji su jazminais

Neišeinanti iš mados klasika

Žalioji su rozmarinu

Gaivus ir kvapnus derinys

Žalioji su kepintais ryžiais ir pienu

Japoniška žalioji arbata "Gen Mai Cha"

Žalioji

Aukščiausios rūšies japoniška žalioji arbata

Juodoji dūmų skonio „Lapsang Souchong“

Neužmirštamo aromato rūkyta juodoji arbata "Lapsang Souchong".

Juodoji „Earl Grey“ su pienu

Juodoji arbata su bergamotės prieskoniu. Gali būti patiekiama su pienu.

Juodoji

Ypatinga juodoji Asamo arbata "Bherjan"